Momentul adevărului! Gina Pistol a dezvăluit cum se înțelege cu socrii: „Ei nu se bagă în treburile noastre. Cred că nu au ce să zică”

03 09. 2024, 10:32

Momentul adevărului! Gina Pistol a dezvăluit cum se înțelege cu socrii: „Ei nu se bagă în treburile noastre. Cred că nu au ce să zică”.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi se înțeleg bine și se susțin reciproc, inclusiv pe plan profesional. Prezentatoarea MasterChef afirmă că are o relație sănătoasă cu socrii și că ei nu se bagă în familia lor, de asemenea și reciproca fiind valabilă. Gina Pistol este de părere că părinții lui Smiley nu au de ce să se plângă, având în vedere că au avut multe ocazii ca să-i descopere calitățile în diverse împrejurări și situații.

„E o relație normală, o relație faină. Ei nu se bagă în treburile noastre, noi nu ne băgăm, adică fiecare familie este cu dinamica. Sunt acolo când avem nevoie de susținere și de sprijin și mi se pare că avem o relație sănătoasă.

Gina Pistol despre relația cu socrii: “Văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să se plângă”

Nu-mi mai amintesc. Noi ne știam așa, mă știam cu părinții lui de dinainte să încep eu relația cu Andrei. Eu arăt doar oamenilor de lângă mine ce fel de om sunt, restul fiecare să înțeleagă ce vrea. Și cred că un pic le-a fost așa, că nu știau exact ce hram port, dar văzând cum mă ocup de casă și de copilul lor și de nepoata lor acum, cred că nu au ce să zică, nu au cu ce să se plângă”, a dezvăluit Gina Pistol pentru Ciao.ro.

Ce spune mama lui Smiley

În urmă cu un an, Smiley și Gina Pistol își uneau destinele pentru totdeauna. Momentul fericit a fost un prilej pentru mama artistului de a-i felicita pe cei doi, dar și pentru a vorbi despre nora ei.

„Este un moment pe care ni-l doream și îl așteptam! Cel mai frumos moment pentru mine a fost momentul în care au spus DA.”,  spunea mama lui Smiley la momentul respectiv pentru emisiunea „La Măruță”.

În ce relații este Gina Pistol cu soacra

Pe lângă declarațiile legate de cel mai special moment din viața fiului ei, Ioana Maria a vorbit și despre nora ei. Se pare că mama lui Smiley are doar vorbe de laudă la adresa blondinei pe care o consideră fiica ei.

„Nora mea, din păcate, o iubesc așa cum este, nu trăiește cu noi, ca să pot să fac mărturisiri de genul acesta. Deocamdată, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să fim mamă și fiică. Sunt o bunică care și-a dorit foarte mult o nepoțică, după doi băieți. A venit îngerul nostru în familie, prințesa noastră. Suntem fericiți”

Mama lui Smiley le-a oferit și un sfat celor doi. „Cel mai mult le doresc să trăiască în armonie, să păstreze legile divinității. Să meargă după ele și vor fi fericiți toată viața”.

foto: social media